SchoeBroek advocaten & mediators:
uw advocaat op steenworp afstand

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Als particulier komt u mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Dit hangt onder meer af van uw inkomen en vermogen. Wij kunnen voor u online een aanvraag indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand vindt u meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand.
 
Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan hoeft u alleen een vastgestelde eigen bijdrage te betalen, aangevuld met eventuele kosten die niet gedekt worden door de toevoeging (bijvoorbeeld leges, griffierechten, kosten opvragen van uittreksels, kosten opvragen medische informatie). Wijst de Raad voor Rechtsbijstand uw aanvraag af? Dan geldt ons uurtarief voor de door ons uit te voeren werkzaamheden.
 

Rechtsbijstandsverzekering 

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan is het mogelijk dat u uw eigen advocaat mag kiezen. Is dat het geval, neemt u dan de polisvoorwaarden van uw rechtsbijstandsverzekering mee naar het kennismakingsgesprek. Dan bekijken wij samen met u of uw verzekering juridische ondersteuning vergoedt. En zo ja, in hoeverre en onder welke voorwaarden.

Onze algemene voorwaarden.
Ons kantoorklachtenreglement.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van SchoeBroek is
ondergebracht bij Concordia De Keizer B.V.,
Postbus 23403
3001 KK Rotterdam.
Contact
Wilt u juridisch advies of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan